GM
Pływacie, jeździcie konno, rysujecie, śpiewacie? Tutaj możecie się tym pochwalić.
Szczur lądowy
Na pewno interesuje się zwierzętami, historią (Macedonia Aleksandra <3), rysowaniem, ale rzadko coś smyram, tym bardziej, że mi nie wychodzi... Muzyką, kulturą Japonii, anime oraz mangą. Kocham czytać książki, a zwłaszcza fantastykę no i uwielbiam grać w gry komputerowe
Ostatnio edytowany przez Ryuko (2016-11-06 12:09:30)
Inetersuję się kulturą japońską, anime, mangami, zwierzętami i muzyką. Pakowanie się w kłopoty to jedna z najlepszych zabaw. Lubię pływać i słuchać muzyki. Co by tu jeszcze... Też idę na medycynę, ale nie wiem, czy chcę być lekarzem w szpitalu (niezła komedia), czy weterynarzem (święty spokój).
GM
No to teraz ja heheszki >3.
Po pierwsze i najważniejsze behawiorystka (jak ktoś nie wie to sobie wygooglować xD), uwielbiam <3 oraz furry (chłopak mnie zaraził *-*). Poza tym standardowo rysunek chociaż rzadko coś maziam; w ukryciu piszę książkę, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie xD. W niedalekiej przyszłości wybieram się do klubu jeździeckiego .
Swojego czasu wśród mych zainteresowań był również język niemiecki, jednak szybko mi się odechciało. Co jeszcze... No tak! Gry komputerowe >3 i książki głównie fantastyka - no i poza książkami również.
No... i to by było chyba na tyle ;3. Jak coś mi się przypomni to dopiszę .